Veiling
woensdag 19 juni 2013 05:29

Southpark zit in financieel zwaar weer en om meer zelf te doen, heeft Southpark een veiling georganiseerd!
Miss Montreal, Rigby en Steady New Sounds hebben allemaal een item aangedragen om te mogen veilen.
Van een Privé-concert tot een gesigneerde gitaar.

De items zijn te terug te vinden.

KLIK HIER

WIL JE SOUTHPARK HELPEN OM IN 2014 WEER TERUG TE KOMEN, BIED DAN MEE!!!

 
Viering 10 jarig bestaan & benefiet voor Southpark 2014
zondag 09 juni 2013 16:31

Wat ooit een buurtfeest was in de multiculturele wijk in het zuiden van Middelburg, is nu uitgegroeid tot een festival met meer dan 10.000 terugkerende bezoekers. We staan er om bekend dat het gehele festival vrijwillig wordt gerealiseerd door betrokken partijen die dit allen doen vanuit een warm hart voor het festival. Dit jaar

Lees meer...
 
Crisis bij Southpark
zaterdag 18 mei 2013 10:38

Vandaag de moeilijkste beslissing in het Southpark-bestaan bekend gemaakt. We hebben 2 bands moeten annuleren. Zowel Navarone als Def P & the Beatbusters komen te vervallen. Daarvoor in de plek spelen de bands Going Dutch en Those Damn Dukes.

We betreuren deze beslissing, maar we konden niet anders. Door tegenvallende subsidie en sponsoringen moesten we ook snijden in het straattheater.

We hebben alles op alles gezet om toch een goed programma neer te zetten en voor de fans van Def P en Navarone, het spijt ons!

 
Programma compleet!
zondag 10 maart 2013 13:47

Jawel! Het muziekprogramma is helemaal compleet! Eerder werd al bekend gemaakt dat RIGBY, ED Struijlaart, en Hoofdact Miss Montreal optreden. Eind januari zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Pop aan Zee: een mooie aanwinst op ons festival.

Lees meer...
 
Time flies...
zondag 13 januari 2013 17:06

Time flies when you are having fun. Hét gratis, multiculturele festival van Zeeland bestaat alweer 10 jaar, extra reden voor een feestje dus! Wat ooit is begonnen als buurtfeest, is nu uitgegroeid tot een middelgroot festival met nationaal en internationaal talent. Iedereen draagt hier zo zijn eigen steentje aan bij, als vrijwilliger, artiest, standhouder of gewoon als bezoeker. Kom erbij, like ons op facebook. "Southpark festival spirit" noemen wij dat.