Zonder vrijwilligers géén Southpark Festival!

Lijkt het je leuk om samen met andere vrijwlligers het Southpark Festival tot een enorm succes te maken? Meld je dan nu aan!
We hebben al een heleboel aanmeldingen mogen ontvangen maar we ontvangen nieuwe helden en heldinnen altijd met open armen. Misschien ken je het festival al wel als bezoeker of ben je al eens vrijwilliger geweest de voorgaande jaren. Iedereen is welkom!

 

Helden en heldinnen van het Southparkfestival

Als held of heldin van het festival word je vertroeteld. Je krijgt een backstage pas, er is te eten en te drinken, een heleboel gezellige mensen en vooral een onvergetelijk dag waarin veel gelachen wordt. Heb je ervaring op 1 van onderstaande functies, heb je zin in een leuke dag en het ontmoeten van nieuwe mensen? Of wil je gewoon iets nieuws leren? Vul dan ons vrijwilligers formulier in en stuur hem naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dan zien we elkaar op 22 juni 2013 !

Bar & catering toppers gezocht

Heb je ervaring in de horeca? Of wil je wel eens weten hoe het is om achter de bar of in de catering te werken? Dan heet het bar team en het catering team je van harte welkom. We hebben in totaal 3 bars waar we zeker een plekje voor je hebben.  Daarnaast is er een mogelijkheid te helpen in de crew catering backstage. Je zorgt ervoor dat de hamburgers met liefde worden gebakken en de broodjes met beleid worden gesmeerd.  Dranken klaar staan en dat de BBQ voortdurend brandt. 1 Van onze grootste ontmoetingspunten op het festival want jij staat deze dag klaar voor al onze helden en heldinnen en artiesten en leveranciers van het festival!

Promotie team
Piek voor de muziek is nieuw dit jaar. De hele dag ga je met z’n vieren op pad om geld in te zamelen voor Southpark 2014. Je loopt rond met de Southpark collecte bus en ondertussen geniet je ook nog eens van het festival en hopelijk ook van de zon! Je kan je opgeven met een vriendin zodat jullie er samen een leuke dag van kunnen maken. Niemand die me tje mee wil? Geen zorgen er zijn veel mensen die willen helpen. Help Southpark door naar het volgende jaar!

Parkeercoordinatoren

In een team zijn de parkeercoördinator ben je een ware spin in het web. Je bent de eerste persoon van het Southpark festival die ervoor zorgt dat alle leveranciers en artiesten weten waar ze hun auto kunnen parkeren en zich kunnen melden. Mensen kunnen bij jou langs voor vragen of wegwijs te vinden. We hebben dit jaar, bij goed weer (!) een groot parkeer terrein bij de Scouting tot onze beschikking. Bij slecht weer zullen we net zoals vorig jaar de auto’s tijdelijk backstage moeten plaatsen. Als je ervaring hier in hebt dan is dat super, ook mensen met minder ervaring zijn welkom.

Beveiligers

Als beveiliger waarborg je de veiligheid van het festival en haar bezoekers in samenwerking met een professioneel beveiligingsteam! Ben je inopleiding beveiliger of lijkt het je leuk hierbij te helpen? Dan heet het beveiligingsteam je van harte welkom. Samen met de andere crew leden zal je de uitgangen beheren, de kassa bewaken, backstage in en uitgangen beheren, bezoekers helpen en daarnaast ook van alles leren met betrekking tot de veiligheid op het festival.

Sjouwers en bouwers

Geen Southpark festival zonder echte sjouwers en bouwers! Het complete meiveld moet van A tot Z worden opgebouwd. Een paar echte aanpakkers kunnen we goed gebruiken! Van de opbouw van het hekwerk rondom het meiveld tot de twee podia, van opbouw en inrichting van de crew catering tenten tot aan de opbouw van het jeugdpark en de senioren hangplek. We beginnen met de opbouw op donderdag en vrijdag. De afbouw zal plaats vinden op zondag en maandag. Er is de hele dag eten en drinken en een koud biertje achteraf en vooral een hoop humor en gezellige vrijwilligers team. Zorg jij ervoor dat het Meiveld Southpark proof wordt?

Stage hands

Nieuw dit jaar is dat wij helpen met het opbouwen van de backline van de artiesten. Waaronder de backline van Miss Montreal. het opbouwen van backline van een aantal andere artiesten! Een unieke buitenkans om ervaring op te doen in de techniek.

Informatiestand hostessen

Voor onze informatie stand zoeken we echte hosten of hostessen. Doorgaans de dag help je onze bezoekers wegwijs op het terrein en beantwoord je hun vragen en tot slot assisteer je tijdens de verkoop van de merchandise van de artiesten! Een divers plekje op ons festival waar iedereen je weet te vinden.


Twijfel niet en meld je aan door middel van het online aanmeldformulier!


Op dit moment is het Southpark Festival ook op zoek naar enthousiaste bestuursleden die affiniteit hebben met Cultuur, Organiseren, Fondsenwerving, Sponsorwervng, PR & Communicatie. Wij zijn op zoek naar iemand die met een klein bestuur en diverse Zeeuwse organisaties het Southpark Festival tot een succes wil maken. Een doorzetter die van aanpakken houdt!

Interesse? Stuur een e-mail naar:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met daarin de taken waar je interesse naar uitgaat. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor een kenninsmakingsgesprek.

N.B. het betreft een vrijwilligersfunctie!